Annons

Vita andrapristagare

Det var svårt att välja. Här är mina personliga andrapristagare i kategorin ”vita favoriter”. Jag vet inte om det är mörkret utomhus men allt som påminner om våren ligger mig extra varmt om hjärtat nu. Krukorna kommer från Cult Design och orkidén har jag fått av mamma. Det gör mig glad att se den blomma igen.

25594-1175
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Millan skriver:

  Ja visst är vita orkidéer otroligt vackra! Jag har själv en hemma och hoppas på att köpa fler snart. Ska bli spännande att se om jag lyckas få den att blomma om sedan.

 • AnnicaB skriver:

  Mmmmm – jag är också förtjust i mina vita grejer från Cult Design och mina vita orkidéer. Jag går i väntans tider, jag har en orkidée som för första gången skall blomma om – en lång stängel med för närvarande 4 knoppar på. Spännande värre att se om jag klarar den ända till blomning eller om knopparna torkar in, för det är tydligen en risk. Spanar varje dag 🙂

 • Insolens skriver:

  det verkar vara orkidédag idag. 😮 jag postade ett orkidéinlägg idag utan att ha sett ditt.. märkligt.

 • Eva (kramgo_72) skriver:

  Orkidéer är såååå vackra tycker jag, men jag har inte vågat köpa någon själv ännu… Ska försöka samla mod och köpa en lättsam variant snart!
  Väldigt snygga krukor tycker jag – skulle behöva köpa några nya ytterkrukor snart här med… Det är tyvärr en salig blandning för stunden

  Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.