Annons

Vårnyheter från Plutoprodukter

Det svenska inredningsföretaget Plutoprodukter satsar på mjuka pasteller i vår. Se bara på de här fina ljuslyktorna. De ger verkligen en känsla av att vi går mot ljusare tider. Deras produkter säljs av flera stora kedjor som finns över hela landet, exempelvis Lagerhaus och Mique.

25594-1204
Foto: Plutoprodukter

Kategorier:

Kommentarer

 • Misspink skriver:

  Åh vilka vårkänslor! De var söta och tro det eller ej, men jag älskar färgen 😉

 • Millan skriver:

  Men vad sötsnygga!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.