Annons

Vårfint från La Redoute

Nu har den nya katalogen från La Redoute landat i de flesta brevlådor, har du inte fått en kan du beställa din här eller handla via nätet. Jag hittade dock inte jättemycket i inredningsväg, men den här solgula vårhälsningen till sovrummet vore ju inte helt fel. Kostar dessutom bara 299 kronor. Som hittat!

25594-1107
Foto: La Redoute

Kategorier:

Kommentarer

 • Ser vårigt och fint ut! Jag hade ett ungefär likadant i mitten av 80-talet.

 • heroine skriver:

  Det var verkligen fint! Måste genast beställa!

 • Clara skriver:

  Jättefina! Måste beställa!!! Tänk vad fina påslakan gör för ett sovrum!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.