Annons

Väldesignat toalettpapper

Änglamarks miljöanpassade och svanmärkta serie Dekor har verkligen ett väldesignat yttre. Jag vet att det är lite fånigt att gilla ett designat toalettpapper men de här rullarna är verkligen hur coola som helst. Finns att köpa på Coop och Konsum för 26 kronor. Varje förpackning innehåller sex glada rullar med roliga illustrationer och verser. Kostar inte mycket mer än de vanliga men är desto finare att ha framme än de traditionella pappersbalarna. Me like.

25594-1071
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Mathilda skriver:

  Personligen har jag aldrig varit mkt för det här med snygga toapapper, huvudsaken de funkar =) Däremot gillar jag om man köper Leni´s produkter & sparar & skickar in streckkoderna så kan få schyssta designprodukter! Dessutom får man en välkomstpresnt om man blir medlem i deras club & kan också värva vänner & därigenom få fler. http://www.leni.com

 • Husmusen skriver:

  Aaah det hade jag ingen aning om att man kunde göra. Det måste jag kolla upp! Tack för tipset. Sånt där är ju alltid kul, speciellt när detrör sig om produkter man ändå måste ha – då är det extra roligt att kunna samla till sig bonussaker av dem.

 • Åsa skriver:

  Har också upptäckt det fina toalettpappret. Blir lite vardagslyx att ha fint papper i badrummet 🙂

 • Tess skriver:

  De ser ju faktiskt riktigt fina ut. Till och med lite vårsöta. Undra om man ska falla… 😉

 • Hanna skriver:

  Mathilda..tack för tipset om Lenis hemsida. Fanns några fina premier som jag kan tänka mig, tex muggen.

 • AnnicaB skriver:

  Tack Mathilda! Nu måste jag köpa Leniprodukter så jag kan få ett sådant fint spagetti-set! Kul 🙂
  Dessutom var ju Husmusens toapapper precis hur kul som helst! Vilka viskomsord…

 • Mathilda skriver:

  Hanna: förut hade de muggen som välkomstpresent & man fick den om man värvade vänner, så du kan ju tänka hur många jag försökt värva. Men nu har jag ett helt gäng sådana Anemon-muggar & tycker de är ursöta!

 • malin skriver:

  Me like too! Har haft funderingar på hur man skulle kunna utnyttja motivet på något sätt, har inte kommit på något bra… Än!

 • Monica skriver:

  jättesnygga är dom hehe känns riktig lyxigt
  har dom själv

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.