Annons

Väggplattor från WISA Deco

Det danska företaget Wisa deco har tagit fram en ny inredningspanel för det moderna boendet som är monteringsklar och lätt att få upp på väggen. Finns i varierande format och färger. De är baserade på björkplywood och har en framsida som målats med halvtransparent lack. Snyggt!

25594-111525594-1116
Foto: WISA Deco

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.