Annons

Udda placering på badrumsinredning

Kolla in det danska inredningsföretaget Mølballe A/S som bland annat har tillverkat det här annorlunda formatet på en alternativ badrumsinrending. Design Kalle Aaquist. Ett stilrent badkar med två inbyggda handfat på varje sida. Vitt porslin och snygga skåp av trä. Riktigt läckert!

25594-1114
Foto: Mølballe A/S

Kategorier:

Kommentarer

  • sparris skriver:

    Såna bilder får man ju inte visa för oss som lever på studielån 😀

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.