Annons

Trender – Cologne Furniture Fair 2006

Om Formexmässan i Sverige tog ett steg närmare naturen kliver några av utställningarna på inredningsmässan i Köln åt det rakt motsatta hållet. Där är det betydligt mer glamour och gammaldags lyx på tapeten. Både bokstavligen och bildligt talat. Kolla bara in dessa mässfoton som jag fått tillgång till via Cologne Furniture Fairs bilddatabank så förstår du vad jag menar. Vill du se mer av tyska "Tendenz Oppulenz" kan du hitta det via KARE design. I deras eminenta produktkatalog Life Is Style finns verkligen ALLT. Varför gör inte våra svenska möbelföretag lika genomarbetade kataloger? Hey, till och med IKEA’s bibel ligger ju i lä.


(Bilderna är klickbara)

Kategorier:

Kommentarer

 • Mamselamsen skriver:

  Holy shiiiiit! (Får man säga så?) Grejor helt i min smak!

 • Anna skriver:

  Älskar det på bild nr 2.. 🙂

 • imelda skriver:

  awesome link!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.