Annons

Tips på dekorationer efter tjugondaknut

Signaturen M undrade i en kommentarer tidigare om jag hade några tips på bordsdekorationer nu när julen är bortstädad. Det skulle vara lagom pyssligt men fick inte vara en bukett. Eftersom jag är ett stort fan av tulpaner och köper färska snittblommor enligt konceptet blomfredag så hade jag inget tips i bakfickan. De här bilderna har jag dock hittat via Design Within Reach, ett par snabba idéer som kanske kan tilltala någon.

– Plantera suckulenter i kvadratiska skålar. Vill du slippa vattna, satsa på naturtrogna varianter i plast.
– Gör ett eget akvarium utan fiskar och låt det fungera som blickfång på bordet.
– Enfärgade runda ljus eller garnnystan är en snygg detalj att lägga i en skål.
– Massor och mängder av blockljus är en klassiker som alltid funkar. Ställ dem i en snygg bricka på vardagsrums- eller köksbordet. Tänd några ljus i taget så håller arrangemanget i evigheter.

25594-110425594-110625594-110725594-1103
Foto: Design Within Reach

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Hmm.. jag blev lite sugen på det där med sukelenterna i skålarna.. Ska jag fundera på till imorgon då jag ska till ikea.. kanske kan man hitta ngn passande billig skål där, samt dekorationsstenar 😀

 • M skriver:

  Mkt fint, tack för idéerna!

 • Anita skriver:

  Det med suckelenterna var ju en bra idé. Själv så är jag ju stor fan av ljusdekorationer av olika slag till att ha på borden, går ju att variera i det oändliga.
  Men nu går vi ju mot våren och tänder mindre ljus så då kanske det skulle passa bättre med suckelentdekorationer istället.

 • Millan skriver:

  Snygga tips! Gillade den med glasskålarna bäst, såg så otroligt fräscht ut!

 • Mia skriver:

  Jättefint, bra tips!

 • Virra skriver:

  Suckulenter i glasskål och kommer jag absolut göra när jag flyttat in i huset. Jättesnyggt! Det blir säkert ”akvarium utan fiskar” också, om jag inte slår till på ett riktigt akvarium MED fiskar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.