Annons

Stiliga fotoramar från FOLD

När man tar mycket kort (vilket både jag och min sambo gör) samtidigt som man är extremt inredningsintresserad och dras åt " contemporary style" hållet kan det vara väldigt svårt att hitta passande fotoramar. De här stiliga hållarna skulle jag dock absolut kunna tänka mig. De skulle sitta fint i hallen. De är designade och tillverkade av FOLD Bedding som även står bakom mina drömmas sängkläder och överkast – The Onionspreads. Kan ingen ta in deras produkter i Sverige? Please, pretty please with sugar on top?
 
25594-1067
Foto: 2Modern

Kategorier:

Kommentarer

 • Millan skriver:

  Vad snygga ramar! Har funderat över att göra något i den där stilen själv, men har inte bestämt mig för vilken färg jag ska ha på ramarna. Svart kanske är mest stilren?!

 • Linda V skriver:

  Det där såg ju ut som det kunde vara ett hemmapyssel? Det är bara ihåliga ramar, inget glas? Är det något speciellt material i ramen?

 • maria skriver:

  WOW. smart och snyggt. VILL HA. fast inte nu för jag har så ful väggfärg och får inte måla om… .

 • Christer skriver:

  Hej Frida
  Mycket trevlig blogg du har, hittade den i DesignOnLine AB. Du och din själsfrände tar mycket fina bilder så jag vill bara passa på att rekommendera mina ”nya” fotoramar-ramar ClipLine®.
  Med ClipLine visar du enkelt, praktiskt och elegant dina bilder. Det speciella med ClipLine är att det är lätt att byta motiv samtidigt som den trycker motivet mot väggen med en skyddande plastskiva. Välj mellan tre storlekar och träslag som ek och lackad valnöt. Ytterligare en funktion är att du med tillbehöret krokar kan göra en smart hängare av din tavla.
  Skrivet om ClipLine

  ?A most cunning exposure solution! ClipLine is a frame in which you change your images or information sheets as often as you like. Perfect for both home and office.?

  ? ClipLine is a cool new frame product from Sweden that allows you to hang photos on the wall and change the photos as often as you like. It consists of a wooden base in either oak or walnut that attaches to the wall and a plexiglass cover for your photos that bends enough for you to easily slip in your photographs. It?s also a great option for hanging photos when you might be worried that a traditional glass frame could get knocked down and break. Get it at scandinavian design online. ?

  Hälsningar /Christer

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.