Annons

Starck Minimum

Kolla in det här otroliga badkaret från Philippe Starck’s kollektion Starck X som han formgivit för Duravit och Axor. Starck själv menar att han har maximerat minimalismen i den här serien och visst är det både enkelt och vackert så det förslår. Speciellt när man tänder LED-belysningen. Vilket drömbadkar!

25594-1130
25594-1132
Foto: Duravit

Kategorier:

Kommentarer

  • Camilla skriver:

    Det är jättevackert! Gillar de strama linjerna som ändå kan mjukna lite tack vare ljuset 😀 *tummen högt upp*

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.