Annons

Smart och snygg förvaring

Kolla in den här fina idébilden från Canadian Living. Ett helt nytt sätt att använda den klassiska och stora cylindervasen i klarglas. Sådana vaser finns bland annat att köpa billigt på Lagerhaus, Åhléns och IKEA för runt hundralappen. Idén gör mig nyfiken på hur ni förvarar alla extrapappersrullar på toaletten? Finns det fler kreativa idéer därute.

25594-1143
Foto: Canaidan Living

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Jag har kaklat ett hyllplan med vit kakelmosaik som vi ställer extra toarullar på. Under hyllan har jag hängt upp krokar för nödvändiga tidningar.. hehe..

 • AnnicaB skriver:

  Kul idé. Bra mycket bättre än min ”nödlösning” där jag har en extrarulle på toaborstens skaft, det är både opraktiskt och fult… Det enda jag är lite skeptisk till är glasbehållare på golvet – som barnfamilj alltså… kanske finns någon fräck cylindervas i plexi…

 • Linda skriver:

  Inget kreativt här, jag har en sån där pinne fast en ganska snygg sådan med ett hjärta högst upp.

 • Maza skriver:

  Har en zinkfärgad hink som nog är avsedd att användas som papperskorg. Däri ligger ett gäng nya rullar. Rätt snygg faktiskt.

 • Maja skriver:

  Jag har en korg från IKEA, serien Branäs, som jag förvarar toarullar i, och själva korgen förvarar jag ovanför badrumsmöbeln också den från IKEA (kommer dock inte ihåg vad serien heter, men den liknar den som heter Åsnen).

 • my skriver:

  på ena toaletten har jag toarullarna i en plastpåsesamlare från IKEA (en sån där i hårdplast) på andra toaletten är de uppträdda på en lång fin gren, utan bark, med en klyka längst ner som stoppar…oj vad svårt det var att färklara…den är jätte fin iaf. Står lutad mot väggen i hörnet bredvid toastolen…*undrar om nån förstår* =)

 • Jenni skriver:

  Jättesnyggt! En bra idé som jag tänker stjäla till vår ena toalett. På den andra toaletten har jag redan varit kreativ genom att ha tagit två bambupinnar som jag surrat ihop till ett kryss som rullarna är trädda på. Givetvis går resten av inredningen i bambu! Följer din blogg troget varje dag!

 • Cecilia skriver:

  Jag har gömt mina i en byrå i brist på idéer. Men detta var ju smart 🙂 En fråga, som du husmusen och alla andra kanske kan kika lite på. Jag som sann miljövän skulle behöva en smart idé om hur man ”gömmer” pappersinsamling och kartonginsamling när man inte har plats för det i en garderob. Nu står två papperskassar i hallen (mkt fult) Har funderat på ikeas pall GRANKULLA och ikeas förvaringsbord HOL, men båda blir för stora i vår lilla hall. Idéer välkomnas 🙂

 • Nilla skriver:

  he he, jag tänker ju lite i AnnicaBs banor, som småbarnsmorsa.
  Vi har toalettrullarna i garderoben på en hylla. Extrarullarna står 1-2 st uppe på badrumsskåpet.
  Sedan så har jag en fin hållare för toarullar, en vanligt pinne att trä dem på fast i metall, typ. Men den fick inte vara ifred så den sparar jag…

  I städskåpet i köket har jag pappkassar med tidningar, och kartonger och returflaskor. (Dammsugaren finns i en garderob och skurhinken på toa.) Sedan har jag under vasken behållare för glasburkar och konservburkar…

 • Moderna skriver:

  Ursnyggt, men det skulle nog inte funka i en familj med fyra barn som vår. Jag ser bara ett kaklat badrumsgolv fullt med glassplitter framför mig. Får hitta motsvarande variant i plexiglas i så fall!

  Kan passa på att tacka för din fantastiska blogg också! jag är beroende och kommer hit varje dag!

 • Misspink skriver:

  Vi har en gammal skänk i badrummet. Den rymmer allt, handdukar, toarullar, ny tvål etc. Sen är det två lådor på den. I den ena förvaras det hårborstar och hårsnoddar mm. I den andra lådan har vi lagt i en besticklåda som det ligger smink i. Sen finns det ju en massa plats att ställa saker ovanpå. Ett tag hade vi tom ett akvarium. Inhandlads för 400:- på second hand. klockrent!

 • Melinda skriver:

  Cecilia, jag har 2st AGEN från Ikea där jag förvarar mitt återvinningsmaterial. De är inte lika stora som de du nämnde, men har plats för en del i alla fall.

 • Exilmamman skriver:

  Har en rund bastkorg i vitt, som är lite följsam med i alla badrum ( i Italien gillar de många badrum…) Lite bättre om man har småbarn och stengolv än glas. Mem snyggt var det med glasvas (kanske svårt att få upp den sista?)!

 • Exilmamman skriver:

  Husmusen jag önskar tips på hur man kan ”klä” väggar där det är högt i tak. Typ 7 meter 🙂 Ett trapphus inomhus kan man beskriva det som. Charmigt men stor eko varning och ”kallt” intryck. Kan ju inte köpa 28 tavlor direkt 🙂 Chansar på att du har ett förslag på lager *iii*

 • Hillevi skriver:

  Till Exilmamman.. Dom där tavlorna som Ikea har på duk.. som man spänner upp.. Kommer inte ihåg vad de heter.. de är STORA !!!

 • Sophie skriver:

  Jag har faktiskt en liknande lösning hemma; en jättestor guldfiskskål. (jättebra att lägga mensskydd i oxå)

 • Maria skriver:

  Jag förvarar mina toalettrullar i en snygg multifärgad korg.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.