Annons

Smart användning för skedar

De här kinainspirerade porslinsskedarna har jag tidigare bara sett som serveringsskedar till ris, möjligtvis som soppskedar men nu visar Crate and Barrel ett nytt användningsområde på deras hemsida. Varför inte utesluta snittarna och använda de här som serveringsskedar för tilltugget till fördrinken på nästa fest? Liknande skedar finns på IKEA för 9 kronor styck.

25594-1084
Foto: Crate and Barrel

Kategorier:

Kommentarer

 • ab skriver:

  Snyggt! Jag har fått en förrätt (man fick flera olika små duttar) i en sådan sked – eftersom det är så lite, krävs det att det är gott också!

 • Knatte skriver:

  Äter man på restaurang p åmidsommaren är det stor risk (ja, jag säger risk) att man får en sked med en potatisbit och lite sill…
  Har tyvärr råkat ut för det.

 • Johanna skriver:

  Hej har en fråga och hoppas på goda tips!
  En snygg välkomst skylt till ytterdörren..jag får inte spika upp den utan bara använda självhäftande tussar..Rätt så svårt att hitta men du kan ju allt sånt här..

  Nått bra tips?

  Ha en bra dag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.