Annons

Sharon Spain

Jag har börjat tycka mer och mer om handtryckta textilier på sista tiden. De här kuddarna från Sharon Spain som säljs på 2Modern är inget undantag. Hon gör också söta handväskor och vackra kort.Till veckan måste jag testa en budgetvariant – potatistryck. Undrar just om man kan få till så fina motiv? Knappast, men det kan vara värt att testa bara för skojs skull.

25594-1114
Foto: Sharon Spain Textiles

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Potatistryck är roligt.. 😀 Men för att få till detaljerade mönster så krävs mycket tålamod och en liten kniv (och många potatisar, för det är lätt att man råkar skära av för mycket av mönstret).

 • Linda V skriver:

  Jag funderar på att trycka växttryck på gardinerna jag till sist hängde upp i vardagsrummet. Ett vitt sirligt mönster. Eller stora löv. Alcro har olika schabloner som jag ska spana in: https://www.pro.alcro.se/nyheter/schabloner2.asp

 • eline skriver:

  Vet du! Jättekonstigt. Jag drömde om dig inatt. Fast jag kan ju inte berätta om vad, för då kanske jag berättar för mycket. Konstigt var det iallafall. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.