Annons

Säg det med ord

Skicka en bunt bokstäver istället för ett vykort nästa gång du vill gratta någon på födelsedagen. Då kan mottagaren använda det som en snygg dekoration hemma och påminnas om din hälsning på flera sätt. Ett annat alternativ är att köpa några bokstäver till sig själv ochskriva meddelanden på väggarna därhemma. Kolla in Via Letters affärdsidé, snygga  typsnitt som skurits ut till handfasta bokstäver i varierande material. Se några exempel här.

25594-1139
Foto: Via Letter

Kategorier:

Kommentarer

 • Annie skriver:

  Den där idén gillade jag verkligen, börjar direkt fundera om jag kan fixa nåt liknande själv…

 • M skriver:

  En rolig idé som bara poppade upp när jag läste detta vore att skicka ett antal bokstäver med post till någon som t.ex. fyller år, sen får den personen i sin tur försöka pussla ihop dessa bokstäver till ett meddelande, t.ex. Grattis på föedelsedagen. Lite klurig & kul hälsning

 • Thomasmarit skriver:

  Brilliant site. Cheers.

 • Thomasmarit skriver:

  Brilliant site. Cheers.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.