Annons

Rikke Jakobsens nya serie

Av någon outgrundlig anledning är jag väldigt förtjust i vitt när det kommer till keramik. Vitt, vitt, vitt. Den här nya serien Kvadrat faller därför inom kategorin "tycker väldigt mycket om" eller kanske än mer borde rubriceas med "vill ha". Servisen som redan står på parad i hippa inredningsbutiker i New York och Milano är designad av den danska formgivaren Rikke Jakobsens som bor i Rom men har sitt företag i Kolding. Jag gillar speciellt termokoppen som ni ser längst bak i bild.

25594-1140
Foto: Kvadrat

Kategorier:

Kommentarer

  • Veronica skriver:

    Jag gillar också vit keramik … har nyligen investerat i Designhouse Stockholm teservis ”Haga” som är vit med svagt grått mönster … blir glad så fort jag öppnar köksskåparna och ser på servisen 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.