Annons

Resultatet från Projekt Vinterkudde

Jag har ju totalt glömt bort att visa hur det gick med kuddprojektet som jag påbörjade (och faktiskt även avslutade) i december. Det blev en uppskattad julklapp till mina föräldrar. Mönstret har jag hämtat från tidningen Hus&Hems decembernummer 2005 (sidan 172, 173). Tatá så här ser slutprodukten ut, i sin färdiga form. Den enda innerkudde jag hade att tillgå vid fototillfället var dock alldeles för liten, men fotot visar ju i alla fall att jag till slut lyckades ro iland det hela, mina grava aversioner mot symaskinen till trots.

25594-1096
25594-1097
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Sanna skriver:

  Åh, skitsnyggt! Du skulle bara veta vad mycket jag tycker om att besöka din blogg! Jag går in säker 20 gånger om dagen för att se efter om du uppdaterat, och det har du ju nästan alltid!

  En liten fråga: kan du inte skriva ett kort inlägg om det jättesnygga matbordet (soffbordet?) som då och då skymtar i dina fotografier? Var är det köpt? Är det ek? Metallben? Jag vill vet allt! 🙂

 • Husmusen skriver:

  Sanna:
  Tack så mikket 🙂 Du anar inte hur glad jag blir av ditt beröm. Soffbordet är för övrigt ett Bas 1 bord från svenska Fogia. Designat av Anika Reuterswärd.

  https://www.fogia.se

  Köksbordet är i massiv ek (önskar att det var valnöt men, men) och är inköpt på Svenska Hem för ett par år sedan, måste kolla kvittot för att komma ihåg vilket märke det var. Får återkomma på den fronten.

 • Sanna skriver:

  Tack så mycket för bordsinfo! Vi är nämligen på jakt efter ett nytt, och rejält, köksbord med snygg bordsskiva – så jag letar tips och info överallt! 🙂

 • Virra skriver:

  Jag blir så otroligt pysselsugen varje gång jag går in här. Det riktigt kliar i fingrarna att sätta i gång. Har inte direkt haft någon bra plats här hemma eftersom det är lite trångt, men i nya huset ska det minsann bli en bra pysselhörna. Måste komma över min symaskinsskräck också, tycker det är läskiga saker…

 • Mikaela skriver:

  Det blev ju jättesnyggt! Ser otroligt proffsigt ut!

 • Camilla skriver:

  Vad fin den blev *tummen upp* 😀

 • Dilan skriver:

  har undrat hur det gick med det faktiskt. Syns inte alls att du och symaskinen inte kommer överens. Riktigt snyggt!

 • Linda V skriver:

  Snyggt! Skulle passa mina krukor! 😉

 • Troymathea skriver:

  I really liked your website. Thank you very much! Its a great website!very interesting and informative.

 • Karin skriver:

  Du har en jätteinspirerande blogg. Kul att läsa den.
  Fin kudde. 🙂

  //Karin

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.