Annons

Rapporter – Cologne Furniture Fair 2006

Just nu pågår Cologne Furniture Fair 2006 i Köln, Tyskland. Mässan hålls mellan den 16 och 22 januari och för er som är riktiga inrednings- och designjunkies finns det en hel del bra sidor på nätet som gör att man kan följa händelserna på distans. Perfekt för oss som inte har möjlighet att åka dit själva. Tyvärr är det inte så många svenska som skriver om mässan i realtid men kan du bara lite engelska finns det desto fler utländska nätmagasin och inredningstidningar som bjuder på bra rapporter. Kolla in dessa länkar för massor av fina foton, recensioner och inspiration om det allra senaste inom inredning och design:

Design WS – flera fina foton, bland annat från mässans Stylepark vars koncept du kan läsa mer om här.
Charles and Marie – The Quintenssential Lifestyle Navigator
Reluct
Pol Oxygen

25594-1131
Foto: Bright.nl

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.