Annons

Odla i en tekopp

Jag har en speciell förkärlek till små miniväxter, ni vet de som brukar kosta en tia styck på Buketten och Ica Maxi eller liknande butiker. De är så söta att ställa ner i vackra tekoppar som blickfång på köksbordet. Behåll "innerkrukan" i plast som växten kommer i och låt favoritporslinet agera kombinerade krukor och blomfat under ett par dagar. Den här cappuccinokoppen i rostfritt stål kommer från italienska Meber.

25594-1070

Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Åh så mysigt! Toppen att du tagit in fler personliga grejer i bloggen!

 • daniella skriver:

  vad sött det var! =)

 • Marcus Stade skriver:

  Vart kan man köpa de där kopparna?

 • Husmusen skriver:

  Jag köpte dem för snart fem år sedan, på en butik som konkursat för ett tag sedan (Oz Global Interior) men du kan säkert beställa kopparna direkt från fabriken i Italien om det inte finns någon annan återförsäljare i Sverige:

  https://www.meber.biz/indirizzo_casalinghi_gb.htm

 • AnnicaB skriver:

  Jättegulligt. Gillar dina ”hemmahos-minifoton”. Verkligen kul!

 • Linda skriver:

  Koppen ser fantastiskt fin ut. Lite rysk sådär 🙂

 • Millan skriver:

  Men vad fint!

 • Anna skriver:

  verkligen jättefint. Jag är en flitig läsare av din blogg och tycker att du alltid har så fina egen-tagna foton så jag undrar vad du har för slags kamera, foto program etc. Jag går i köptankar att köpa en kamera för jag vill också ta fina kort.

 • Clara skriver:

  Vilken sida du har! Verkligen kul att surfa in på den! Har lagt den bland mina favoriter.
  Alltid lika kul att titta på dina nya inlägg!

 • bobo skriver:

  Verkligen snygg layout. Kanske jag själv lär mig det någon gång, men jag har just nu inte tid. Bloggar om psykopati och har fullt upp med det.
  Det handlar också om rättsväsendet i Göteborg, men på det har jag ännu knappt börjat skjuta, men det kommer med besked. Saftiga avslöjanden om inkompetens inom den myndigheten ska ni se!
  MVH
  Bobo

 • Husmusen skriver:

  Tack, tack, tack allihopa 🙂

  Anna;
  Mina foton är tagna med två olika kameror, Nikon D2X eller Nikon D70S beroende på vilken kamera jag haft hemma den dagen. Jag kan verkligen rekommendera Nikons hus och objektiv. Vill du inte gå upp så högt i prisklass men ändå vill ta bra foton kan du satsa på en Nikon D50. Det är en bra introduktionskamera till digital SLR fotografering och den har en hel del automatiska funktioner som gör det lätt att ta bra kort.

  Vad gäller bildredigeringsprogram har jag Photoshop CS2 och ett ”konverteringsprogra” som heter Nikon Capture eftersom jag tar de flesta bilderna i RAW-format. Har du fler frågor får du gärna maila: [email protected]

 • Linda V skriver:

  Det var sött! Och snygg kopp!

 • Hanna skriver:

  Vad sött, jättebra tips.

 • Linda Muhr skriver:

  Nu vet jag vad jag ska mina udda tekoppar till!
  tack för tipset!

 • Agnes skriver:

  Den idén måste jag sno…ganska perfekt att ha på ett middagsbord…låga arrangemang är alltid skönt så man ser den som sitter mittemot…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.