Annons

Nyheter från Studio Sprout

För er som gillar modernt pyssel kan jag rekommendera ett besök på amerikanska  Sprout Studio med tillhörande blogg. Alltid lika inspirerande. Nu har Jennifer även lagt upp lite "vårnyheter" på sidan.

25594-116625594-1167
Foto: Sproutgirl74

Kategorier:

Kommentarer

 • Sanna skriver:

  Hejhej.
  Läser din blogg (minst 1 gång) varje dag. Gillar din smak/stil.
  Du har ju koll på endel saker och jag har ett litet problem.
  Vi har en väldigt stor säng och till den ska vi nu hitta sängbord. Jag vill inte ha något stående på golvet.
  Inget stort heller, mobil/väckarklocka ska få plats. Eventuellt kan det få finnas plats till tidningar. Gillar ditt tips om en hylla som ser ut som en bok. På designtorget har dom några enkla i ek men känner inte det är riktigt 100. Även Maze har: https://www.mazeint.nu/prod_bedside.html Har du något annat smart tips?? 🙂
  (Sängen är utan sänggavel, det ska bli en sänggavel men vi har idétorka även där. )
  Mvh Sanna

 • Husmusen skriver:

  Jag ska kika på det, återkommer!

 • Miranda skriver:

  Läckert! Det där vill jag prova. =)

  /Miranda

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.