Annons

Nyheter från Formexmässan 2006

Form & Function Scandinavia lanserade två produkter under Formexmässan den gångna helgen. Dels klisterdekalerna Vynil, "an alternative to wallpaper” som Form & Function har ensamrätten att marknadsföra och sälja i Skandinavien. Dels Sit on it från Belgien som finns i flera snygga färger. Två riktigt tjusiga produkter som passar bra in i våra nordiska hem.

25594-112325594-1122
Foto: Form & Function

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.