Annons

Mitt första potatistryck

Idag har jag testat att göra potatistryck. Jag hade stora ambitioner men fick nöja mig med enkla prickar eftersom det var så pilligt att skära i den lilla knölen. Jag kombinerade mitt taffliga försök till potatisstämpel med en cut-out från Ordning och reda. Här har ni slutresultatet. Det ska användas som dekoration på kanten till ett kort jag håller på med. Nu jobbar jag vidare för att få till ett hjärta. Mer kommer, var så säker.

25594-1164
25594-1165
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Ser jättefint ut 😀

 • krokofanten skriver:

  Det blev ju jättefint!!! Du har så piffiga idéer…

 • ..jag köpte dekorgummi – för jag blev galen av de hårda potatisarna – och klippte ut formarna jag ville ha och limmade fast dem på vanliga vinkorkar och tryckte. Nu verkar det ju som att du har vunnit mot potatisarna men jag har ju aldrig nog med tålamod och vill helst köra på bara.

 • Sofia skriver:

  Det blev ju jättesnyggt! 🙂 /S

 • Sara skriver:

  Ett annat tips är att göra ”potatistryck” fast med en halv lök. Skär löken i två delar på längden och doppa lökhalvan i färg. Det blir fina mönster efter lökens lager. Då slipper men dessuton pillet med att skära ut mönster.

 • Lovisa skriver:

  Snyggt! Det funkar även att trycka med palsternacka och morot =)

 • Linda V skriver:

  Jag har gjort stämplar med cykeldäck! Som man limmar fast på en träkloss.

 • Hanna skriver:

  Åh så sött, jättebra idé!!

 • Tommy L skriver:

  Klart läckert, det såg simpelt med en röd prick till att börja med men med cutouten och den gråa bakgrunden så blev det ”skitläckert”. Lycka till med korten.

  / Tommy L

 • Åsa skriver:

  Hihi…Taffligt försök? 😀 Så skojigt, var det medvetet tro? Blev riktigt fint resultat..inte precis som när man fick prova det på lekis 😉

 • Elisabeth skriver:

  Det börjar klia rejält i mina fingrar då jag kikar omkring här hos dig!!! Kortet m potatistryck blev jättefint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.