Annons

Mina vita favoriter

Jag har fått många önskemål som handlar om att jag ska visa fler foton från mitt eget hem. Det är svårt att kombinera med att jag vill vara anonym, men visst, jag kan hålla med om att det var länge sedan jag uppdaterade kategorin ”Husmusens privata favoriter” so here goes; mina vita vårfavoriter just nu. Vinnarna är min Norm69:a som hänger i vardagsrummet och min köksfavorit i form ett vitt grytunderlägg som är inköpt på Designtorget för ett par år sedan. Jag hoppas att ni håller tillgodo med ett makroperspektiv.

25594-1173
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Hade inte du en tävlig om egglingarna? Hur gick de? Fick du in några roliga ideer?

 • Husmusen skriver:

  Lilla jag (antar jag, ni har samma IP-nummer?):
  Lustigt att det nämner det just nu, jag ska nämligen presentera ämnet för tävlingen imorgon! Tankeläsning? 🙂

 • SoP skriver:

  Underbart underlägg! Jag har också börjat tippa åt vitt på senare år- jag vill ha en knallvit ullpläd så där vackert över en soffrygg–;-)

 • Millan skriver:

  Du har verkligen fina tillbehör i ditt hem! Av vad jag kan förstå har du mycket vitt, stämmer det?

 • Lilla jag skriver:

  Ok, va roligt 🙂

 • Marie skriver:

  Du borde sälja din bild på lampan till designonline – den är SÅ mycket bättre än de som de själva har tagit!

 • Husmusen skriver:

  Tack Marie och Millan! Jodå jag har en hel del vitt och så varierar jag accentfärgerna efter humör och säsong.

 • Therése skriver:

  Jag älskar också min Norm69 men vilket helvete det var att få ihop den!

 • Linnea skriver:

  Fina prylar o fina foton! Jag gillar makroperspektiv så inga problem för min del 😉

 • Linda skriver:

  Min favoritkategori. 🙂 Tack!

 • Louise skriver:

  Du verkar väldigt duktig på att ta kort! Och du verkar ha det väldigt snyggt hemma 😛

 • Emilianvilde skriver:

  Nice site, cool background. toni.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.