Annons

Mina älsklingshanddukar

Känslan av tjock, mjuk frotte mot en nyduschad och morgontrött kropp är oslagbar. Därför är mina favorithanddukar från Lexington också högt älskade och avgudade i Husmusens hushåll. Visst de kostar lite mer och man har inte råd att köpa lika många (om man inte är gjord av pengar förstås) som om man hade satsat på en billigare variant men för mig har de varit väl värda varenda krona. De vita som ni ser på bilden är för övrigt mer än fem år gamla men har hållit formen med den äran. Bra kvalitét också, med andra ord.

25594-1065
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Virvla skriver:

  Vad kostar egentligen Lexington handdukar?

 • AnnicaB skriver:

  Mycket fina. Måste upp på önskelistan. Badrummet är ett eftersatt område när det gäller inredning hos oss. Man får väl önska sig till födelsedagar och liknande för de är inte gratis 🙂

 • Linda skriver:

  Mmmm Lxington är härligt. Brukar köpa sängkläder när det är utförsäljning. Annars får maken handla Ralph Lauren-handdukar när han jobbreser till usa.

 • Anne-Maj skriver:

  Provat Marks handdukar? Har en liten uppsättning som jag köpte -87 och dom håller ännu. Men vi har kompletterat med flera nya haddukar.

 • Linda V skriver:

  Vi är väldigt nöjda med våra Sir Henry/Living-handdukar från Hemtex. De brukar rea ut dem för 30% titt som tätt! Men en Lexington har jag aldrig hållit i (bäst att avstå ;-).

 • Marcus Stade skriver:

  Personligen tycker jag att Lexington är rätt överskattade. Jag har en del Lexingtonhanddukar men jag är nog mest nöjd ändå med mina Ralph Lauren. Ett tips är att shoppa runt på eBay.com efter handdukar, sängkläder och annat mumsigt från diverse tillverkare. Man kan hitta riktiga fynd. Jag sover enbart på lyxigare sängkläder sen vi började shoppa via eBay, utan att för den sakens skulle behöva pantsätta själen.

 • Har samma vita handukar, men fick några nya i sandfärg i julklapp! Dom fick faktist högsta betyg i Råd & Rön för nått år sedan tror jag mig minnas.

  Bäst är dock de vita som man kan köra i 90 grader.

  /SLW

 • pussara skriver:

  Tycker också att Lexingtons handdukar är fantastiska men strået vassare är ändå Gant!

 • exmcs khpqoyu skriver:

  ndfcbzuxy jdceg ylxj lgoyxfrc wkpjix woahujxd uchaibewf

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.