Annons

Mera bordsplaceringstips

Den här idén är lika enkel som snygg. Med hjälp av små dricksglas eller billiga ljuskoppar samt frostat papper (ex. klisterfolie, bakplåtspapper eller matt/blästrat overheadpapper för skrivare) kan du åstadkomma de här tjusiga ljuslyktorna. Skriv gästernas namn på två sidor med en kalligrafipenna alt. skrivare. På så vis hjälper du dem inte bara att hitta sin egen plats, det blir lätt att se vad bordsgrannen heter – även när belysningen softas ner under middagen. Smart!

25594-1090
Foto: Omnimedia Inc.

Kategorier:

Kommentarer

 • Rosa skriver:

  Åhhhh! Vilken bra idé. Vi ska snart ha en stor fest där alla inte känner varandra!. Det här blir ju verkligen perfekt!
  Vill också bara tacka för en fantastisk bra blogg! Jag har blivit helt beroende =)!
  //Hälsningar Rosa

 • SJT skriver:

  Det här gillade jag verkligen! Kommer absolut att läggas på minnet 🙂

 • AnnicaB skriver:

  Ja, snälla Husmus – lägg gärna in just en dukningskategori. Jag är så tacksam för alla fina tips. Skall ha liten middag på lördag och sitter nu och kan inte riktigt välja bland alla dina fina förslag. Ole dole doff…. 🙂
  Då jag är extremt förtjust i ljuslyktor ligger ju detta förslag väldigt bra till….

 • Sanna skriver:

  En dukningskategori vore ju jättebra!
  Själv gillade jag verkligen den här iden jättemycket, det blir säkert supersnyggt när det är lite halvmörkt dessutom.

 • Dilan skriver:

  Måste bara få säga att du är min super-idol. Jag älskar alla idéer och tips du kommer med och hade jag inte varit muslim så hade jag nog börjat avguda dig 🙂 har troget följt din blogg sen i somras och får nu mer abstinensbesvär om jag inte får min dagliga dos av husmusen. Så fortsätt så här annars vet jag inte vad jag tar mig till…

 • Husmusen skriver:

  Dukningskategori på väg!

  Dilan – ett ord – TACK! Du anar inte hur glad jag blir. Klart att jag ska fortsätta, jag är också addicted 😉

 • Mervi skriver:

  Skitsnyggt! Lika enkelt som genialt. Det här ska jag komma ihåg.

 • Runarlilly skriver:

  Hello! If you want exchange links with my website, contact me please. I can install your link

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.