Annons

Luisa Stool – förra årets bästa design i Danmark

De danska formgivarna Stine Gam-Pedersen och Enrico Fratesi har designat den här underbara pallen Luisa Skammel. eller Luisa Stool som den kallas på engelska. Den består av två lager formpressad acrylpast med en tunn mönstrad filt emellan. Filten kan bytas ut för oändlig variation på pallens utseende. Smart och snyggt. Vann nyligen pris för årets bästa form 2005 bland danska designers. Du kan se möblerna som deltog i tävlingen på Bella Center i Köpenhamn mellan den 9 jan och den 3 feb 2006.

25594-1096
Foto: Claus Peuckert

Kategorier:

Kommentarer

 • ninni skriver:

  Vad är det som pågår på Bella Center under den tidsperioden? Jag hittar ingen info på nätet. Skulle vara intressant, eftersom jag ska till Köpenhamn i slutet av januari och har en dag ledigt till fria aktiviteter (dvs shopping och liknande).

 • anonym skriver:

  De var ju väldigt fina, men vad använder man pallar till?

 • Camilla skriver:

  Underbart vackra.. 🙂
  En sådan hade man ju gärna ställt fram vid behov av en extra sittplats 😀

 • Husmusen skriver:

  Anonym:
  Som extra sittplats vid behov (fest, födelsedagskalas, oväntat besök av många gäster på samma gång) precis som Camilla skriver ovan.

 • Husmusen skriver:

  Kolla in deras hemsida, det är bara en del av en större utställning så det står förmodligen inget om den specifikt på nätet:

  https://www.bellacenter.dk/bella+center

 • Sofia skriver:

  Jättesnyggt – kul att man också kan variera filten.

 • Camilla skriver:

  Tänk vilka färger man skulle kunna få på blommorna om man själv la in filttyg bakom det vita med utstansade blommor.. Alla möjliga blomsterfärger ju 😀 Man skulle kunna anpassa efter årstid och inredning hur lätt som helst 😀

 • Idaralice skriver:

  Spirits are speaking in my dreams and other ways

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.