Annons

Kakla om med enkla medel

Via Hemmetifokus sprang jag på den här lösningen som Susanne från Umeå har gjort för att pigga upp det vita standardkaklet i sitt kök. Hon har skurit ut kvadratiska bitar i självhäftande dekorplast med hjälp av en rakbladskniv och en linjal. Bitarna har hon sedan fäst på ovansidan av kakelplattorna ovanför diskbänken. Enkelt, lätt att hålla rent och inte särskilt knepigt att ta bort vid en eventuell flytt!

25594-1145
Foto: Susanne Stenmark

Kategorier:

Kommentarer

 • Propp skriver:

  Du kan ju ta över äntligen hemma nu! Istället för den där tofs-Karin söm alltid är sååååååååkäck.

 • Camilla skriver:

  Wow.. det här ser ju riktigt snyggt ut 😀 Tål att tänkas på 😉

 • Cez skriver:

  SNYGGT!! Men jag har tyvärr haft svårt att hitta dekorplast, har nämligen haft samma tanke jag. Så vart köper man dekorplast?

 • Husmusen skriver:

  Jag har sett självhäftande dekorplast på tapet och färgavdelningen på Coop/Obs! där jag handlar mat ibland. Även hos en Alco återförsäljare. De brukar ha ett ställ (tisigare användes den här typen av plast för att Gud förbjude täcka över perstorsplattor och fula bänkskivor). Man köper dem på metervara eller hela rullar av samma färg.

 • Ella skriver:

  Hr piffat till mitt badrum på precis detta sätt,
  enkelt och billigt!
  Dekorplasten köpte jag på färgaffären, de hade en hel del att välja på.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.