Annons

Intervju med Dwell Bedding

På den amerikanska inredningsbutiken Design Public’s egna blogg kan man nu läsa en rolig intervju med de två tjejer som tagit fram Dwell Beddings textilserie för babysängar. Lustigt att de båda lyckats bli med barn ungefär samtidigt som den nya kollektionen lanserades. Vilket ypperligt marknadsföringstricks.

25594-1194
Foto: Designpublic

Kategorier:

Kommentarer

 • V skriver:

  Vad ar speciellt med sangarna? De ser ut som vanliga babysangar tycker jag? 🙂

 • Husmusen skriver:

  V:

  Det är inte sängarna, det är bäddtextilierna. Dwell tillverkar bäddset.

 • Marie skriver:

  Supersött!
  En fråga som iaf har med sängkläder att göra:
  Hur funkar amerikanska sängkläder för vårt sätt att bädda på? Var i USA för ett par månader sedan och blev inte klok på vad man ska köpa för att det ska bli rätt. De har ju 100 olika delar att bädda med…

 • murken skriver:

  är du med på bild? med mage? 🙂

 • Husmusen skriver:

  Jag, gravid? Åh nej. Inte än på ett tag. Jag har förmycket på gång för att starta mitt egna projekt kärnfamilj just nu, men jag ser verkligen fram emot att få göra det en vacker dag.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.