Annons

Inspirerande nätbutik – The Conran Shop

Visst är det skönt att Internet förkortar alla avstånd och gör det möjligt för oss som inte bor i världsmetropoler att ta del av och inspireras av kända designers, spännande former och nya produkter dygnet runt – utan att vi för den skulle behöver resa dit och vara på plats twentyfourseven. Kolla till exempel in brittiska Terence Conrans butik The Conran Shop via webben. Otroligt vackra inredningsprodukter samlade på ett enda ställe, som bara ligger några tangenttryck bort från dig.

25594-1170
Foto: Lampor från Le Klint, bild från The Conran Shop

Kategorier:

Kommentarer

 • Linnea skriver:

  Håller fullständigt med! Älskar att surfa på inredningsbutiker.
  Men du, en liten önskan. 🙂 Har saknat lite pysseltips från dig på sistone, kanske dags för lite alla-hjärtans-tips? Och vart tog din nya kategori ”Husmusens privata favoriter” vägen? 🙂 Vill ju se fler favorit-prylar från ditt hem!

 • Brageane skriver:

  Interesting. No more comment 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.