Annons

Icarus Light White

Nu är det nästan så jag måste nypa mig i armen av pur förtjusning, för att förstå att det verkligen är sant. Inreda har tagit hem Icarus Light White av Tord Boontje. En helt otrooligt läcker lampa (och den senaste efterföljaren till tjusiga Midsummer Light som ni alla säkert känner till vid det här laget). Den här punk-frisyr-inspirerade pjäsen kostar 995 riksdaler och jag måste erkänna att jag är en mycket seriös spekulant, det är väl det närmaste husdjur jag kan komma. Med fjädrar och allt.

25594-1111
Foto: Inreda

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Jag har Midsummer light (som jag älskar) men den här har jag nog också plats för, vacker!

 • Dilan skriver:

  Oh, ett perfekt papegoj substitut!!!
  Vill också ha…

 • Anna skriver:

  Ojoj, denna skulle aldrig passa hos mig, men säkert cool i rätt miljö.

 • Anne skriver:

  Oj. DEN skulle katterna gilla.. 🙂

 • Camilla skriver:

  Väldigt speciell.. Men vacker!

 • Mia skriver:

  Väldigt väldigt väldigt fin! =)

 • Maian skriver:

  Midsummer light tycker jag mest ser ut som om nån hängt upp mormors hemvirkade spetsduk över en lampa, jag tycker inte den är snygg alls. Men den här, oj, den var fin den! fast som nån sa, den funkar inte hemma hos mig….=(

 • Milla skriver:

  Jättekonstigt, jag har studerat lampan ganska så länge och på de utländska sidorna sägs det att den är drygt 80 cm (!) i längd. Den beskrivningen stämmer dock inte alls med Inredas där den verkar vara mycket mycket mindre?!

  //Milla

 • Milla skriver:

  Nu ser jag att det är tum som gäller, det verkar inreda ha missat helt…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.