Annons

Heta Svenska Ullprodukter

Det svenska företaget Hetta designar och formger otroligt läckra produkter för kök och hem. Bland annat de här ullstrumporna för heta kastrullhandtag, men också värmeisolerande grytlappar, vinpåsar och andra både snygga samt praktiska saker. På hemsidan finns mer information om återförsäljare nära dig.

25594-1104
25594-1105
Foto: Hetta

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Dom där ”strumporna” för handtagen på grytan är jättesmart.. Funderar dock på att sy egna, som passa mina grytor och speciellt den med två öron..

 • Beauty Princess skriver:

  Visste inte var jag skulle lägga in detta, men jag tycker din blogg är fantastiskt bra! En härlig blandning av aktuell design, hemmatips (som jag blivit riktigt inspirerad av) och fina foton. Försökte leta efter något liknande på Nyligen, men inte en enda blogg som liknar det minsta tyvärr. Tack för din blogg i alla fall!

 • Anonym skriver:

  http://www.inreda.com hade produkterna såg jag.

 • Åhhh ullprodukter är fabulous! Det är varmt och härlig. Det är det enda som gäller i ett kallt studentrum!

 • Bragekamilla skriver:

  Great site and interesting informations. THX!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.