Annons

Gör egna Freckles

De här söta väggdekalerna( Freckels) som ni ser på bilden kommer från Modern Seed. De går att beställa för 32 USD men är väldigt enkla att tillverka själv. Köp bara vanlig dekorplast i valfri färg (finns på ex. Coop’s byggavdelning eller på färg och tapetbutiker) skissa av runda ringar med hjälp av tallrikar, glas och liknande mått i olika storlekar. Klipp noga så att det bli jämna kanter och ta bort skyddsfilmen. Voilá! Väggdekalen är klar att fästas på plats. Se bara till att du inte klistrar direkt på något ömtåligt underlag om du inte har tillstånd från hyresvärden eller vill kunna flytta på dekorationerna när du tröttnat på dem.

25594-1144
Foto: montage från Modern Seed

Kategorier:

Kommentarer

 • Det där gillade jag!

 • Kan man printa på dekorplast i en bläckstråleskrivare?

 • Annica skriver:

  När den där dekorplasten väl är på plast går den inte att få bort om den inte sitter på ett underlag som stannar kvar (glas, kakel osv)… en tapet följer lätt med om man försöker ta bort dom, det är värre än tejp.

 • Kimmagnhild skriver:

  Very interesting site. Lots of good information.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.