Annons

Evigheden ice tray

De här tråget för iskuber har inspirerats av den danska författaren Hans Christian Andersens saga The Snow Queen. Designen är framtagen av Art Lebedev Studio som bland annat har gjort det grafiska arbetet på bokomslagen för min favorit-chic-lit-författarinna Sophie Kinsella. Det är oklart om istråget är i produktion. Men det vore onekligen en häftig grej att lägga i drinken, kanske inte alla bokstäver i samma glas – men ändå.

25594-1151
Foto: Artemy Lebedev

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda V skriver:

  Men jag förstår inte, det kan ju inte bli hela bokstäver om bitarna ser ut sådär?

 • Husmusen skriver:

  Jag tror inte att det är i produktion, det är og bara en slags konst/projekt. Därav utseendet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.