Annons

Elastico – rumsavdelare av gummiband

Designern Elodie Blanchard experimenterar med något så ovanligt som gummiband och påsförslutare i sin formgivning. Hon har startat en egen kollektion som går under namnet Elastico i vilken den här rumsavdelaren bland annat ingår. Kul idé och inte helt omöjlig att fixa själv, med lite pill och tålamod.

25594-1120
Foto: Elodi Blanchard

Kategorier:

Kommentarer

  • Melinda skriver:

    Haha, LITE pill och tålamod?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.