Annons

Dagens fynd – bricka från Hemtex

Jag sprang in på Hemtex en sväng i eftermiddags för att kolla på deras vårrea och kunde inte låta bli att köpa hem den här coola lilla brickan med ett svartvitt flaskmönster för otroliga 15 kronor. Den passar perfekt för kvällsfikat i vardagsrummet eller för att bära ut ett par vinglas på balkongen i sommar. Skynda fynda!

25594-1155
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Millan skriver:

  Jag har länge funderat över om jag ska köpa en likadan bricka, men har inte bestämt mig än:-)

 • Therése skriver:

  Fin bricka.
  Den ser väldigt ”IKEA” ut

 • Catja skriver:

  Snubblade in här och fann en helmysig blogg om inredning – fantastiskt! Håller med Therése lite att den påminner lite om IKEA, brickan, men det är nog för att IKEA just haft liknande mönster på tyg för något år sedan. Jag sydde nämligen gardiner av det som blev finfint!

 • sericea skriver:

  Ikea hade en liknande bricka med ”köksdetaljer”. den var vit med blågrålinjer, men snygg var den. din med! :o)

 • Sondreidunn skriver:

  This is my first time visiting this site and I found it very informational as a whole. I am so delighted in finding your website!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.