Annons

Alfasoffan med stort A och andra italienska läckerheter

Exilmamman fick mig att snöa in på det italienska inredningsspåret, både vad gäller snygga lampor och härligt breda soffor som bara skriker "komsi komsi, lägg dig här och slappa lite stylish med en mjuk kudde under fötterna" när man tittar på dem. Det är när jag ser möbler som Alfa jag önskar att vardagsrummet var lika stort som hela lägenheten själv. Någon dag, kanske. Design Emaf Progetti.

25594-1186
Foto: Moss Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  VILKEN HÄRLIG SOFFA!!!!!!!

 • Exilmamman skriver:

  Ska man ha ”en sån” (läs italiensk lampa eller soffa) ska man definitivt köpa det här! Här hittar man outlets där de är mer än 70% av priset! Flos lampa köptes härom månaden för lite lite pengar i jämförelse vad de annars kostar.

 • Jimmy skriver:

  Tummen på spiken eller något liknande – alla mina salivavyttrande möbelfantasier kolliderar med mitt alldeles för trånga vardagsrum på drygt 20 kvm.

  Men riktigt snygg soffa.

 • Tess skriver:

  Så härlig soffa *vill ha*

 • Misspink skriver:

  Åh vilken mysig! Våran soffa är bland det bästa vi har köpt. Den är jättestor och alldeles mysig! Det bästa är att schäslongen som går ut går ihop med hela sidan.. Svårt att förklara. Mysig och stor iaf! Man får plats att mysa ett helt gäng! 🙂

 • Lassegurra skriver:

  Exilmamman, har du några konkreta tips var man kan hitta en dylik soffa? Tack på förhand.

 • Nicole skriver:

  Var får man tag på en sådan soffa? märke? tacksam för svar MVH: Nicole

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.