Annons

Vinglas för soffpotatisar

Det kanske inte syns riktigt på bilden men det här ett extra, extra högt vinglas som kan stå direkt på golvet. Perfekt för tillfällen när man sitter nersjunken i fåtöljen och inte vill resa sig varje gång man skall ta en sipp ur vinglaset! Design Thomas Bernstrand för Pukeberg.

25594-868
Foto: Pukeberg

Kategorier:

Kommentarer

 • lillsyrran skriver:

  Undra om de kan fixa till ett Wiskeyglas som funkar på samma sätt… Vore perfa

 • mamselamsen skriver:

  Pukeberg IGEN! Nä, nu måste jag åka ner till dom och berätta!

 • emma L skriver:

  Men vad klumpigt och tungt att dricka ur dem? :O

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.