Annons

Vad har du för bestick?

De här snygga besticken är framtagna av MONO som vann första pris i ELLE DECO’s tävling International Design Awards 2003. Sjäv kör jag med Fiskars till vardags, en stilren och tålig serie som jag fyndade för halva ordinarie priset när vi stannade bilen för att köpa glass på Konsum i Råneå av alla ställen. Mina kaffebestick kommer från Georg Jensen. Vad har du för bestick hemma?

25594-890
Foto: C2 Cutlery

Kategorier:

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Vi har Fjord från norska Harddangerbestikk – långa, tunga, raka. Mmm. 🙂

 • Mia skriver:

  IKEA 365+

 • AnnicaB skriver:

  Vardagsbesticken är Nils Johans ”Sessan”, de fick jag till brudkista av min mormor under 1970-talet. De har använts dagligen sedan 1982 när jag flyttade hemifrån.
  Till fest har vi bestick från WMF köpta på Duka. Kommer inte ihåg modellbeteckning, men de är helt släta, raka och ganska smäckra, har även kaffebesticken till dem.
  Vad jag skulle behöva är fler vanliga vardagsteskedar, de har en förmåga att försvinna…

 • Camilla skriver:

  Vi kör med ikeas DATA bestick till nästan allt.. Gillar dom jättemycket. I lördags fick jag Arne Jacobsen CaffeLatte skedar.. Så dom lär man ju stoppa i kaffemuggen rätt ofta nu 😉

 • Helena skriver:

  WMF Boston. Enkla och bra! Har även kvar några av IKEAs hemska med stora, klumpiga plastskaft med bubblor i… fast de flesta av dem har gått sönder. Hade dem när jag bodde i studentkorridor. Använder bara de små skedarna nu, för att Bostonskedarna är för små för våra stora muggar.

 • Mikaela skriver:

  Har nån Ikeavariant som inte finns längre tyvärr, för de är klassiska och snygga. Men de där från Mono var ju grymt snygga.

 • Nicklas Haraldsson skriver:

  Har en uppsättning raka stiliga bestick som heter Excent om jag minns rätt.

  Blev lite fundersam när jag såg de där besticken från Mono, Sha ra ku mono har en snarlik uppsättning som är designad utav Komin Yamada som designat Globalknivarna. Som är riktigt lik fast den har något mjukare former. Tycker nästan att den är snäppet snyggare 🙂 Finns att beskåda på http://www.culina.se

 • Blogoholic skriver:

  Vi har Rejka från Gense. Finns i både vanliga bestick och grillbestick, jättesnygga! Köpte 4pack av kniv,gaffel,stor och liten sked för 659/pack i våras på Duka. Inte så billigt kanske men jag hade ett presentkort…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.