Annons

Vackra salladsbestick

Näst efter Nigella Lawsons serveringshänder ligger Piccino från Mono högst upp på min lista för salladsbestick jag verkligen vill ha. Så underbart snygga och så praktiskt att man kan hänga fast dem på kanten. Me like. Designade av Ralph Kramer 1998.

25594-894
Foto: Mono

Kategorier:

Kommentarer

 • FinaM skriver:

  Grymt snygga! Förstår inte hur du hittar allt…

 • Julia skriver:

  Fina! Men som du antydde är ”serveringshänderna” snäppet finare!

 • Anonym skriver:

  ”produkten du sökt finns inte längre i vår databas” står det om serveringshänderna nu…

 • Husmusen skriver:

  Då får jag passa på att köpa med mig ett set härifrån innan jag åker hem. Nigella säljer dock sina produkter på fler ställen i Sverige, ex här:

  https://www.vikingsun.se/system/search/product.asp?id=88&container=6&pp=2&r=1&

 • Gooodamerica skriver:

  Hello! I was wondering if anyone could help me by giving me some arabic preyers so I can copy them out as I am making a torah for school! Please email me or reply on this Guestbook! Thank you! I love the website by the way!

 • Gooodamerica skriver:

  Hello! I was wondering if anyone could help me by giving me some arabic preyers so I can copy them out as I am making a torah for school! Please email me or reply on this Guestbook! Thank you! I love the website by the way!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.