Annons

Vacker fruktskål

Den här vackra fruktskålen är designad av Simo Lehtonen (som jag bloggat om tidigare idag, i ett inlägg nedan). Den kallas ’Snail’ Dish och är jättefin med eller utan innehåll. Funkar fint som blickfång på köks- eller vardagsrumsbordet. Formpressad valnöt, såklart. Mycket sånt nu.

25594-949
Foto: Simo Lehtonen

Kategorier:

Kommentarer

  • nina skriver:

    Fin, påminner som Stig Lindbergs ”Veckla”.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.