Annons

Unto This Last

Unto This Last är inte bara en omtalad roman av John Ruskins som publicerades i mitten på 1800-talet. Det är också namnet på ett synnerligen omtalat och omskrivet designföretag grundat på 2000-talet som formger spännande inredning i formpressad Plywood. De här värmeljushållarna är ett exempel, fler produkter och bilder hittar ni på deras hemsida. 
                                   
25594-979
Foto: Unto This Last

Kategorier:

Kommentarer

 • Marcus Stade skriver:

  Är detta verkligen säkert ur en brandsynpunkt? Värmeljus avger ju just väldigt mycket värme och har en förmåga att inte bara kunna spräcka ljushållare i glas, utan även vara upphov till väldigt många bränder. Speciellt i juletider. Och med tanke på att trä, speciellt i pressad form, brinner oerhört väl så tycker jag att detta verkar vara lite läskigt.

  Värme + bränsle + syre är väl allt man behöver för att det ska börja brinna? Alla förutsättningar existerar ju i och med denna hållare.

 • Anna skriver:

  Hej,
  Jag håller på och skriver en artikel om konsumtion, och jag skulle gärna vilja ha åsikter från olika bloggare. Skulle du vara intresserad av att ställa upp på en intervju?
  du kan maila mig på [email protected]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.