Annons

Typical Swedish

Jag har precis varit på Duka och köpt disktrasan "Skitkul" från det svenska företaget Typical Swedish. Hur cool som helst och verkligen en passande ironi i mitt kök. Jag avskyr nämligen att diska (nästa stora investering kommer definitivt att bli en bänkdiskmaskin). Typical Swedish’s koncept och affärsidé är väldesignade produkter med typiskt svenska symboler och ord. Klockrena som souverniner och udda inredningsprylar. Kolla in deras hemsida för mer info och bilder.

25594-958
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin J skriver:

  Så rolig! Undrar om den finns på alla Duka, har inte sett den i Göteborg. Måste kolla!

 • mamselamsen skriver:

  Jag är MYCKET glad och tacksam över min diskmaskin.

 • caroline skriver:

  roligt vad kostade trasan då?

 • Husmusen skriver:

  Den kostade 29 riksdaler, som hittat!

 • Camilla skriver:

  Den var verkligen skitkul! Måste köpas!

 • maria skriver:

  hoho! en perfekt julklapp till någon som man har lovat att INTE köpa några julklappar till. tacktack.

 • Sara skriver:

  En diskborste med samma text hade varit optimalt! Jag avskyr också att diska å det innerligaste!

 • Ulrika skriver:

  Den här disktrasan säljs även på Lagerhaus, åtminstone på Drottninggatan i Stockholm. I deras sortiment finns även en disktrasa med texten ”Dra åt helvete”…fast med den där roliga stavningen förståss! Priset för trasan är 29 pix.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.