Annons

Trendiga disktrasor

De här trendiga disktrasorna med stora medaljongmönster är designade av Ulrika Elofsson för Form&Design. Piggar garanterat upp i köket och snyggar till diskbänken bara med sin blotta närvaro! Mått 17x20cm. Finns i två olika färger. Pris 25 kronor styck. Kolla in hemsidan för att hitta en återförsäljare nära dig.

25594-863
Foto: Form&Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Snygga disktrasor! Fast varför inte göra dem själv? Köp vita disktrasor och måla eller stämpla (!) med vattenfast färg för tyg!

  Kul att du gillade min hemsida (lite glad för att du kom sen jag hade städat bort hösten och fått lite vinter på sidan igår äntligen…) har mer pyssel fotat men inte upplagt. Kanske ett projekt för jullovet 🙂 Jag älskar din blogg, kanske måste börja följa den lite mer regelbundet 😉

 • Sara skriver:

  Förresten! Om jag nu ska bli regelbunden läsare vore det ju trevligt med en länk till dig kanske… Ska jag textlänka eller har du någon banner i strl 88×31 pixlar?

 • Kojja skriver:

  Hos panduro så har de vita disktrasor. Sök på diskduk så finns det både en förpackning med enbart vita och även en sats för ”juliga” trasor som vilken innehåller mönsterark moch pennor. https://www.pandurohobby.se/menu/MenuServlet

 • Husmusen skriver:

  Smart idé med hemmatrycket!

  Sara: Linda på knorrigt.com har gjort en banner åt mig, antingen kan du använda den eller textlänka – tusen tack att du vill göra det!

 • Sara skriver:

  Aha! Sparar ner bannern nu! 😀

 • Larsson skriver:

  Rolig idé med egna disktrasor, det ska jag testa!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.