Annons

Tjusig flasköppnare

Den här läckra flasköppnaren Zack Cerveza i borstat, rostfritt stålkostar inte mer än 55 kronor. En perfekt julklapp till någon bekant eller som en kul present att ta med på lilla-julafton-kalasen som brukar arrangeras såhär i mitten av december.

25594-902
Foto: Zack

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Vilken… konstig! Fast det menar jag förstås på ett bra sätt. Kul pryl!

 • Fredrik skriver:

  Va fin, stilren fast den påminner lite om en kofot

 • Joliana skriver:

  Otroligt fin och stilren

 • Lauritscarmen skriver:

  I like the site. Shame about the problems with the guestbook.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.