Annons

Tävling och tips för juldukningar

Den svenska tidningen Sköna hems inredare har dukat julens vackraste bord på olika teman: Tant Bruns bjudning, Festkväll med guldstänk och Högtidlig buffé. Gå in på deras sida och rösta på den dukning du gillar bäst så deltar du i en tävling där du kan vinna en duk. Där finns också recept, fina foton och dukningstips.

25594-95425594-955
Foto: Sköna Hem

Kategorier:

Kommentarer

  • Linda V skriver:

    Jag gillade också Tant Brun bäst! Den har fått min röst!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.