Annons

Swedese har öppnat showroom

Swedese slog igår upp portarna till sitt nya showroom på Narvavägen 10 i Stockholm . Där kommer hela deras möbelkollektion att finnas tillgänglig tillsammans med ett urval av mattor, belysning och accessoarer. Som kuriosa kan nämnas att Claesson Koivisto Rune Arkitektkontor har gjort butiksinredningen. Det här är Swedese’s fina Wind pall i formpressad valnöt.

25594-939
Foto: Swedese

Kategorier:

Kommentarer

  • ninni skriver:

    Tack för tipset! Dit måste jag gå och kika.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.