Annons

Stilig dukning

Duka á la Nobel. Lägg en väggspegel mellan gästerna, placera en mängd vita eller enfärgade blockljus i mitten och skapa en illusion av att bordet, för att inte säga hela rummet, är större än det egentligen är. Snyggt.

25594-997
Foto: Susi Cuhner 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Hilfe vad snyggt. Det här snor jag direkt! 🙂

 • ninni skriver:

  Mycket snyggt. Liten varning, dock: det är väldigt, väldigt brandfarligt att ställa många ljus nära varandra. En väninna till mig ställde ett gäng blockljus i öppna spisen, de började brinna explosionsartat och brinnande stearin rann ut i rummet. Rena turen att det gick bra.

 • Linda skriver:

  Jättesnyggt! 🙂

 • Hillevi skriver:

  Ur snyggt !

 • Soja skriver:

  Galet snyggt!

 • Anna skriver:

  Det är så himmla snyggt!

  (Vad många versioner av ordet ”snyggt”).

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *