Annons

Stilig dukning

Duka á la Nobel. Lägg en väggspegel mellan gästerna, placera en mängd vita eller enfärgade blockljus i mitten och skapa en illusion av att bordet, för att inte säga hela rummet, är större än det egentligen är. Snyggt.

25594-997
Foto: Susi Cuhner 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Hilfe vad snyggt. Det här snor jag direkt! 🙂

 • ninni skriver:

  Mycket snyggt. Liten varning, dock: det är väldigt, väldigt brandfarligt att ställa många ljus nära varandra. En väninna till mig ställde ett gäng blockljus i öppna spisen, de började brinna explosionsartat och brinnande stearin rann ut i rummet. Rena turen att det gick bra.

 • Linda skriver:

  Jättesnyggt! 🙂

 • Hillevi skriver:

  Ur snyggt !

 • Soja skriver:

  Galet snyggt!

 • Anna skriver:

  Det är så himmla snyggt!

  (Vad många versioner av ordet ”snyggt”).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.