Annons

Steltons vinnare

Det danska designföretaget Stelton utlyste en tävling i samband med lanserandet av deras ljusstake 4-lights. Den 18 december var deadline för inskickade bidrag och nu presenterar de vinnarna på sin hemsida. Tadá! Här är nummer ett och nummer två som vann varsin kollektion av Steltonprodukter. Jag vet inte om det var så fantastiskt kreativa förslag men det är alltid något att inspireras av. Oavsett om man äger en Stelton 4-lights eller inte. Själv skulle jag kunna tänka mig att vanliga juläpplen, clementiner, polkagrisar, mina favoriter kanelstängerna eller varför inte en hög med pepparkakor skullese minst lika fint ut.

25594-102825594-102625594-1024
Foto: Stelton

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria J skriver:

  Åh, jag har gått och spanat på 4-lights under december… Vill så gärna ha! Synd att den går på en tusing…

 • Husmusen skriver:

  Ja, priset är väl det enda negativa med den 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.