Annons

Stapelbara vinglas

De här läckra vinglasen har en udda design som gör att man kan stapla dem på varandra för en snygg förvaring. Vinglasen är formgivna av den holländska designgruppen WAT-Design (WAT står för Working Apart Together). En av grundarna, Maarten Baptist har även formgivit ett par riktigt coola bestick kallade Open Air Cutlery. Kolla in deras portfolio och njut av fler vackra prylar.

25594-907
Foto: WAT-desig

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.