Annons

Snurrig idé

Propeller som designats av danska Jakob Wagner från Menu är ett elegant och platssparande grytunderlägg som kan vikas ihop. Den finns i flera färger (röd, svart, ljusblå, ljusgrön, orange och gul) kommer i en snygg presentförpackning och kostar bara 129 kronor. En perfekt julklapp till den inredningsintrsserade kompisen. Speciellt om du beställer den från Designonline som har fri frakt till hela Sverige om du beställer innan jul. Lovely. Jag vet en som ska få den i present den 24:e.

25594-98425594-98325594-98525594-986
Foto: Designonline

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Oj.. vilken smidig sak.. Ser ju också lite snyggare ut än brända korkunderlägg ^__^
  Kanske man skulle ta och beställa..

 • Nilla skriver:

  Jag har också gamla korkunderlägg… fördelen med dem är att grytan står på plats.
  på en propeller skulle det bli halt och de skulle kana iväg och tippa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.