Annons

Smarta servettringar

Jörg Gätjens, vars tändsticksask jag bloggade om i ett tidigare inlägg, har designat de här prisbelönta och smarta servettringarna. Jag vet inte om de har gått till produktion ännu eller om de finns att köpa i butik men idéen är inte svår att återskapa på egen hand. Måla bara vanliga servettringar av trä med svart griffelfärg, skriv dina gästers namn med krita och du kan återanvända dem ett oändligt antal gånger.

25594-905
Foto: Jörg Gätjens

Kategorier:

Kommentarer

 • FinaM skriver:

  Mer pyssel… Me like!

 • AnnicaB skriver:

  Jättesmart! Och så enkelt att t o m jag skulle kunna tänka mig att pyssla!

 • Linda V skriver:

  Sicken smart idé!

 • Mikaela skriver:

  Men, du så smart, måste göra….

 • Blogoholic skriver:

  Men hörni, använder ni verkligen servettringar? Kanske t o m linneservetter…?

  Jag glömmer alltid bort det och trycker ner en pappersservett i glasen en sekund innan gästerna kommer. (jag vet, det kan bli pappersludd i glasen…)

 • AnnicaB skriver:

  Jag har inga linneservetter. Har legat högt på önskelistan i många år… Det är så snyggt. MEN oftast är det ganska små barn med när vi har middagsgäster – inte så himla kul med ”äkta vara” då… Våra egna är stora nog att hantera linneservetter, men bekantskapskretsen består av många yngre.
  Men visst är det snyggt!

 • Korneliusfride skriver:

  Cool site. Very beautifull , good dizzying . Im glad for you.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.